bus auto fiets
Menu

Zekerheid over je hypotheek

Een woning kopen is niet altijd even makkelijk. Daarom kun je bij een hypotheekadviseur of bank van jouw keuze een zogenoemde ‘hypotheekbelofte’, ‘financieringsbelofte’ of 'financieringstoets' aanvragen. Zo weet je tot welk bedrag jij een hypotheek kunt krijgen en kun je dit ook aantonen zodra jij je inschrijft op een woning.

Vooraf duidelijkheid

over je hypotheek

De hypotheekadviseur of bank geeft je een indicatie tot welk bedrag jij een hypotheek kunt krijgen. Zo weet je wat jouw financiele mogelijkheden zijn en kun jij je gericht inschrijven op de woning die het beste bij jou past. Ook heb je maar een kort – en soms helemaal geen – financieringsvoorbehoud nodig. Wel zo handig!

Een voorbeeld van een hypotheekbelofte is de Financierings Belofte van LIV Hypotheken. Stuur je dit document mee bij je inschrijving, dan is direct duidelijk dat jij de woning echt kunt bekostigen. Extra voordeel: LIV kent alle details van De Giese Zegel. Zij kunnen je dus adviseren in het volledige koperstraject.

LIV Hypotheken - Teamfoto.jpg

Een helder en soepel proces

Door bij je inschrijving de hypotheekbelofte van een hypotheekadviseur van jouw keuze mee te sturen, weet je zeker dat je niet voor onnodige verrassingen komt te staan na een eventuele woningtoewijzing omdat duidelijk is dat jij de woning kunt financieren.

Heb je een woning toegekend gekregen? Gefeliciteerd! De makelaar neemt dan samen met jou alle verkoopstukken door en beantwoordt al je vragen. Na het tekenen van de koopovereenkomst heb je, in de meeste gevallen, 8 weken de tijd om je hypotheek helemaal in orde te maken. Hoe je dit regelt, bepaal je zelf. Dit kan bijvoorbeeld rechtstreeks met je bank of via een onafhankelijke hypotheekadviseur zoals LIV Hypotheken.

Via de button hieronder lees je meer over LIV Hypotheken en kun je een vrijblijvend gesprek aanvragen. Hiernaast zie je het team van LIV Hypotheken dat jou graag van dienst is!

Vraag een gesprek aan

Meer over

LIV Hypotheken