bus auto fiets
Menu

Locatie de Giese Zegel

Waar ligt de Giese Zegel in Giesbeek en wat is er in de buurt te doen?

Over de Giese Zegel Giesbeek

De Giese Zegel ligt in de omgeving van Arnhem in het kleine dorpje Giesbeek. Het grootste deel van dit gezellige dorpje bestaat uit echte Giese bewoners, maar de laatste jaren is er ook een groei geweest van nieuwe bewoners die naar Giesbeek komen voor de natuurrijke omgeving. 

  • De omgeving

    Giesbeek is omringd met een prachtige natuur. Met Arnhem op korte afstand kun je genieten van zowel rust en natuur als de stad. Recreatiegebied Rhederlaag grenst aan Giesbeek, waardoor de omgeving van Giesbeek prachtig is om te wandelen en te fietsen. Giesbeek biedt een groot aantal voorzieningen, zoals winkels, een postkantoor, een supermarkt, cafetaria, restaurants, een slagerij en nog veel meer. 

  • Wat zit er in de buurt?

    Giesbeek ligt sinds 1 januari 2005 in de gemeente Zevenaar, voor die tijd hoorde het dorp bij de gemeente Angerlo. Deze gemeente is gefuseerd met de gemeente Zevenaar. Binnen 20 minuten ben je al vanuit Giesbeek in het bruisende centrum van Arnhem met de auto, of binnen 45 minuten fietsend door de prachtige omgeving. Wonen in een oase van rust, maar tegelijkertijd toch dicht bij de stad. 

  • Wie worden je buren?

    De Giese Zegel wordt gerealiseerd aan de dijk tussen de Havenweg en de Meentstestraat, waarbij de toegang tot de nieuwe woningen aan de Meentsestraat komt te liggen. Je woont tussen de echte Giese mensen, maar ook bewoners die van buitenaf komen voelen zich meteen thuis in Giesbeek. De voordelen van het dorp, met tegelijkertijd de stad op steenworp afstand. 

Afstand tot belangrijke punten

Hieronder staan de afstand per fiets, openbaar vervoer en of auto beschreven.

Naar
Centrum Arnhem 45 20 30
Supermarkt 2 2 -
Basisschool 5 5 -
Strand 2 2 -
Dierentuin Burgers Zoo - 20 -

Hotspots in de buurt van Giesbeek

De Giese Zegel ligt in Giesbeek op een steenworp afstand van het prachtige recreatiegebied Rhederlaag, de bruisende stad Arnhem en de  Hanzestad Doesburg. Als je woont in De Giese Zegel hoef je je geen moment te vervelen!

Recreatiegebied Rhederlaag
1

Recreatiegebied Rhederlaag

Recreatiegebied Rhederlaag is een uitgestrekt gebied ten oosten van Arnhem. Rhederlaag bestaat uit een groot wateroppervlak, waardoor watersport mogelijk is en je lekker op het strand kan genieten. Direct aan dit gebied grenst Griesbeek, waar je op het strand Grieskop kunt genieten van het water.

Arnhem
2

Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van de provincie van Gelderland, dat is niet voor niets! In deze gezellige stad kun je heerlijk shoppen en genieten van de historische binnenstad, maar kun je ook een bezoekje brengen aan de dierentuin of aan één van de vele musea. Lekker op het terras een drankje doen, of juist 's avonds in de kroeg, alles is mogelijk in Arnhem.

Hanzestad Doesburg
3

Hanzestad Doesburg

Een leuk stadje langs de Ijssel! In Doesburg is er van alles te doen en hoef je je geen moment te vervelen. Of je nu houdt van winkelen, kunst, eten, fietsen, wandelen of van de rijke geschiedenis, er wordt hier genoeg georganiseerd. De historische binnenstad biedt voldoende om heerlijk doorheen te wandelen, waarna je gaat genieten van een echt Doesburgse mosterdsoep.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project?

Schrijf je in!