bus auto fiets
Menu

Locatie de Giese Zegel

Waar ligt de Giese Zegel in Giesbeek en wat is er in de buurt te doen?

Over de Giese Zegel in Giesbeek

De Giese Zegel ligt in de buurt van Arnhem in het dorpje Giesbeek. Het grootste deel van dit gezellige dorpje bestaat uit echte Giese bewoners, maar de laatste jaren zijn er ook veel nieuwe bewoners in Giesbeek bijgekomen voor de natuurrijke omgeving.

  • De omgeving

    Giesbeek wordt omringd door prachtige natuur. Met tegelijkertijd Arnhem op korte afstand geniet je zowel van rust en natuur als van het stadse leven om de hoek. Recreatiegebied Rhederlaag grenst aan Giesbeek, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Giesbeek biedt een groot aantal voorzieningen, zoals winkels, een postkantoor, supermarkt, cafetaria, restaurants, een slagerij en nog veel meer.

  • Wat zit er in de buurt?

    Giesbeek behoort sinds 1 januari 2005 tot gemeente Zevenaar, voor die tijd hoorde het dorp bij gemeente Angerlo. Deze gemeente is gefuseerd met gemeente Zevenaar. Met de auto ben je binnen 20 minuten al in het bruisende centrum van Arnhem, of je fietst erheen door de prachtige omgeving binnen 45 minuten. Wonen in een oase van rust, maar tegelijkertijd dicht bij de stad: het beste van beide werelden!

  • Wie worden je buren?

    De Giese Zegel wordt gerealiseerd aan de dijk tussen de Havenweg en de Meentstestraat, waarbij de toegang tot de nieuwe woningen aan de Meentsestraat komt te liggen. Je woont tussen de echte Giese mensen, maar ook bewoners die van buitenaf komen voelen zich meteen thuis in Giesbeek. De voordelen van het dorp, met de stad op steenworp afstand. 

Afstand tot belangrijke punten

Hieronder staan de afstand per fiets, openbaar vervoer en of auto beschreven.

Naar
Supermarkt 2 2 -
Basisschool 5 5 -
Strand 2 2 -
Dierentuin Burgers' Zoo - 20 -
Centrum Arnhem 45 20 30

Hotspots in de buurt van Giesbeek

De Giese Zegel ligt in Giesbeek, vlakbij het prachtige recreatiegebied Rhederlaag, de bruisende stad Arnhem en de mooie Hanzestad Doesburg. Als je woont in de Giese Zegel hoef je je geen moment te vervelen! Hieronder lichten we enkele hotspots voor je uit.

Recreatiegebied Rhederlaag
1

Recreatiegebied Rhederlaag

Recreatiegebied Rhederlaag is een uitgestrekt gebied ten oosten van Arnhem. Je vindt in dit gratis toegankelijke gebied maar liefst 350 hectare wateroppervlakte. Er zijn veel soorten watersport mogelijk, je kunt genieten op het zandstrand en er zijn diverse horecagelegenheden voor een hapje of drankje.

Arnhem
2

Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van provincie Gelderland en dat is niet voor niets! In deze gezellige stad kun je heerlijk shoppen en wandelen door de historische binnenstad, maar kun je ook een bezoekje brengen aan de dierentuin of aan één van de vele musea. Lekker op het terras een drankje drinken, of juist 's avonds in de kroeg: alles is mogelijk in Arnhem.

Hanzestad Doesburg
3

Hanzestad Doesburg

Een leuk stadje langs de IJssel! In Doesburg hoef je je geen moment te vervelen. Of je nu houdt van winkelen, kunst, eten, fietsen of wandelen; er is hier genoeg te beleven voor iedereen. De historische binnenstad heeft mooie straatjes om doorheen te wandelen, waarna je kunt genieten van een echte Doesburgse mosterdsoep.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project?

Schrijf je in!