bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

De kavelkaart staat online!

23 augustus 2021

Wil jij een goed beeld krijgen van de ligging van de woningen van De Giese Zegel? Bekijk dan de kavelkaart die nu online staat!

Nieuwe woninginformatie
De kavelkaart toont de prachtige ligging van de woningen aan de dijk. Per woningtype kun je doorklikken voor meer informatie, zoals de sfeerplattegronden per verdieping. Er zijn in totaal 3 woningtypes:

4 twee-onder-een-kapwoningen met een gebruiksoppervlakte van ca. 151-162 m2. Bouwnummers 10 en 11 hebben een erker aan de voorzijde voor extra woonruimte. Wil jij liever extra ruimte op de tweede verdieping, dan is bouwnummer 13 met een dwarskap iets voor jou.

4 hoekwoningen met een gebruiksoppervlakte van ca. 122-128 m2. Je kunt bij dit woningtype kiezen voor een langskap of voor een dwarskap (bouwnummer 6).

5 tussenwoningen met een gebruiksoppervlakte van ca. 122-132 m2. Bouwnummer 3 heeft een dubbele timpaan voor extra woonoppervlak op de tweede verdieping.

Zekerheid over je hypotheek
Binnenkort kunnen we de start verkoopdatum van De Giese Zegel met je delen. Bij de start verkoop komen ook de woningprijzen online. Weet je al wat er qua hypotheek mogelijk is? Je kunt je hierover laten adviseren bij een hypotheekadviseur of bank van jouw keuze. Ook kun je daar een ‘hypotheekbelofte’ of ‘financieringsbelofte’ aanvragen, die je straks na de start verkoop kunt meesturen bij je digitale inschrijving. Wil je niet voor onnodige verrassingen komen te staan na een eventuele woningtoewijzing, vraag dan een financieringsbelofte aan zodat je de zekerheid hebt dat jij de woning kunt financieren.

Onderdeel van het LIV-concept dat betrokken is bij De Giese Zegel is LIV Hypotheken. Klik hieronder om meer te lezen en voor het aanvragen van een vrijblijvend hypotheekgesprek en de Financierings Belofte van LIV Hypotheken.

LIV Hypotheken