bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Goed nieuws over De Giese Zegel!

6 april 2021

In dit artikel praten we je bij over de actuele ontwikkelingen rondom het nieuwbouwproject De Giese Zegel te Giesbeek.

Verder met de ontwikkeling
Goed nieuws: het bestemmingsplan van De Giese Zegel is sinds deze week eindelijk onherroepelijk! Een mooie mijlpaal, want dit betekent dat we verder kunnen met de nadere uitwerking van het project en dat jij weer een stap dichterbij de kans bent om hier een prachtige woning te bemachtigen. De 13 woningen - waaronder twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen - komen te liggen aan de dijk van Giesbeek en bieden een weids uitzicht over dit natuurrijke gebied.

Verkaveling
Benieuwd naar de situering van woningen? Je kunt hier een eerste beeld van de verkaveling krijgen. De voorzijde van de woningen is gesitueerd aan de dijk (de Havenweg) en de ontsluiting is aan de achterzijde van de woningen op de Meentsestraat, die naar het gezellige dorpshart van Giesbeek loopt.

Dit kun je verwachten
Naar verwachting kunnen we over circa 4 weken de eerste woningschets delen, zodat je alvast een beeld krijgt van de uitstraling van de woningen. De woningen krijgen een aansprekende landelijke uitstraling, passend bij het dorpse karakter van Giesbeek. We verwachten in april/mei een concretere planning van het project te kunnen geven.

Bekijk de verkaveling