bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Klaar voor de start verkoop?

7 oktober 2021

De verkoop van De Giese Zegel begint volgende week donderdag 14 oktober om 12.00 uur. We vertellen je in dit artikel alvast meer over het inschrijfproces, zodat je volgende week helemaal klaar bent om je in te schrijven op je favoriete woning(en)!

Eenvoudig digitaal inschrijven
Je kunt vanaf volgende week donderdag om 12.00 uur alle woninginformatie online terugvinden: van de verkoopbrochure en de definitieve woningprijzen per bouwnummer tot de technische omschrijving en optielijsten. Heb je na het doornemen van de informatie helder op welke woning(en) jij je wilt inschrijven, dan log je in op je accountomgeving. Daar klik je op ‘Online inschrijven’, selecteer je de woning(en) waarop jij je wilt inschrijven en vul je de NAW- en financiële gegevens. Als je een financieringsbelofte hebt, dan kun je deze uploaden bij je inschrijving. Vervolgens kun je de inschrijving digitaal ondertekenen en verzenden. Je ontvangt een bevestiging van jouw inschrijving.

Vragen?
Heb je nu of straks na de start verkoop vragen over de woningen of je inschrijving? Op de contactpagina vind je de contactgegevens van de betrokken makelaar: GABA Makelaars. Het ervaren team van GABA staat klaar om jouw vragen te beantwoorden.