bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Prijsindicaties bekend, geef alvast je voorkeur door!

16 september 2021

Goed nieuws: we zitten in de afrondende fase van de verkoopvoorbereiding van De Giese Zegel. Het heeft helaas iets langer geduurd dan verwacht, maar we gaan ervan uit dat we medio oktober in verkoop kunnen met de 13 prachtige en uniek gelegen woningen!

Het is nú al mogelijk om jouw woningvoorkeuren door te geven via de kavelkaart.

Voorkeuren doorgeven
Heb je de kavelkaart al gezien die sinds enkele weken online staat? Bekijk de ligging van de woningen en lees meer over de verschillende woningtypes. De prijsindicaties per woningtype staan nu ook online. Bij de start verkoop komen de definitieve prijzen per bouwnummer beschikbaar.

Heb jij op basis van deze nieuwe woninginformatie al één of meerdere favoriete woningen waar jij je straks na start verkoop op wilt inschrijven? Op de woningaanbodpagina kun je - via de button ‘Voorkeuren doorgeven’ en vervolgens 'Woning toevoegen' - alvast doorgeven welke woning(en) jouw voorkeur heeft/hebben. Doe je dit, dan staan je voorkeuren al klaar op het inschrijfformulier in je accountomgeving zodra de verkoop start. Je kunt jouw voorkeuren nog aanpassen voordat je straks de inschrijving definitief verstuurt.

De planning en betrokken partijen
De komende weken ontvang je meer informatie over de woningen en het inschrijfproces en kunnen we de start verkoopdatum met je delen. Wat we nú al kunnen vertellen is dat GABA Makelaardij de betrokken verkopend makelaar is. Deze ervaren makelaardij – met kantoren in Arnhem, Westervoort en Zevenaar – staat bekend om zijn duidelijke en persoonlijke werkwijze.

Ook betrokken bij De Giese Zegel is LIV. Ben jij straks één van de gelukkige kopers, dan kun je rekenen op persoonlijke begeleiding door een LIV wooncoach. De wooncoach helpt je in woonbelevingscentrum LIV stap voor stap bij het maken van de beste woonkeuzes. Binnen LIV staat ook het team van LIV Hypotheken voor je klaar voor hypotheekadvies en het aanvragen van een financieringsbelofte, waarmee je vooraf weet wat jij kunt lenen. Klik hieronder voor meer informatie:

LIV Hypotheken