bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop is gestart!

12 oktober 2021

Het is zover: de verkoop van De Giese Zegel is gestart!

Zie jij jezelf al wonen in één van deze 13 woningen met uitzicht op de groene dijk en het prachtige recreatiegebied aan de overkant? Hieronder lees je hoe jij je inschrijft op jouw favoriete woning(en).

Eenvoudig inschrijfproces
Op de aanbodpagina kun je de woningen bekijken en jouw favoriete bouwnummer(s) bepalen. Heb jij jouw woningvoorkeuren al doorgegeven, dan staan deze al klaar in je accountomgeving. Je kunt de voorkeuren uiteraard nog aanpassen naar wens.

Heb je helemaal helder op welke woning(en) jij je wilt inschrijven, dan kies je in je accountomgeving voor ‘Online inschrijven' en vul je de benodigde gegevens in. Na digitale ondertekening stuur je de inschrijving in en ontvang je een bevestiging.

De inschrijfperiode loopt tot en met zondag 24 oktober. Wacht dus niet te lang met inschrijven!

Brochure, verkoopstukken en inbegrepen
Op de downloadpagina kun je de verkoopbrochure, keuken- en sanitairbrochure, prijslijst en technische verkoopstukken downloaden. Je ziet op deze pagina wat er allemaal zit inbegrepen bij de woningen: van een lucht/water warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping tot een luxe, complete badkamer. De casco keuken kun je naar wens inrichten: als koper ontvang je een keukencheque ter waarde van € 2.000,- (bij de tussen- en hoekwoningen) of € 3.000,- (bij de twee-onder-een-kapwoningen). Deze cheque kun je inleveren bij Woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen. 

Toewijzing en optantenavond
Na sluiting van de inschrijfperiode hoor je dinsdag 26 oktober of er een woning aan jou is toegewezen. Ben je één van de gelukkigen, dan ontvang je een uitnodiging voor de optantenavond op maandag 1 november om 19.00 uur in Woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen. Hier krijg je meer informatie over het verkoopproces en is er ruimte voor het stellen van vragen. Ben je deze avond verhinderd? Dan kun je de optantenavond later terugkijken via de link die je ontvangt. 

Vragen? 
Heb je vragen over de woningen of je inschrijving, dan kun je via de contactpagina contact opnemen met de makelaar via telefoon of het contactformulier.

Naar het woningaanbod!