bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voorspoedige verkoop!

21 oktober 2021

De verkoop van De Giese Zegel is in volle gang en veel geïnteresseerden hebben zich al ingeschreven.

Zie jij jezelf ook wel wonen in één van deze mooie woningen, maar heb jij je nog niet ingeschreven? Wacht dan niet te lang, want de inschrijfperiode sluit a.s. zondag 24 oktober om 23.59 uur.

Zo schrijf jij je in
Op de aanbodpagina kun je de woningen bekijken en jouw favoriete bouwnummer(s) bepalen. Om je hier vervolgens op in te schrijven, ga je naar je accountomgeving. Via ‘Online inschrijven’ vul je de benodigde gegevens in, onderteken je de inschrijving digitaal en verstuur je deze.

Brochure en inbegrepen
Je kunt op de downloadpagina de verkoopbrochure, prijslijst en meer verkoopstukken bekijken. Op deze pagina zie je wat er standaard zit inbegrepen bij de woningen.

Toewijzing en optantenavond
Na sluiting van de inschrijfperiode hoor je dinsdag 26 oktober of er een woning aan jou is toegewezen. Is dit het geval, dan word je uitgenodigd voor de optantenavond op maandag 1 november om 19.00 uur in Woonbelevingscentrum LIV te Nijmegen. Kun je niet aanwezig zijn, dan ontvang je een link waarmee je de optantenavond kunt terugkijken.

Vragen
Heb je vragen over de woningen of je inschrijving, dan kun je via de contactpagina contact opnemen met de makelaar per telefoon of via het contactformulier.