bus auto fiets
Menu

Over het nieuwbouwproject de Giese Zegel

Het nieuwbouwproject de Giese Zegel is het nieuwste project dat gerealiseerd wordt aan de dijk in Giesbeek. 

Het plan

Het plan

Wonen op een unieke locatie aan de dijk en genieten van de Gieseplas, met het bruisende stadscentrum van Arnhem op een steenworp afstand: dát is 'De Giese Zegel' bij uitstek. De beoogde ontwikkeling omvat dertien grondgebonden koopwoningen, bestaande uit twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen met ruime percelen. 

Het plan is nog steeds in ontwikkeling. Zodra het plan wat verder ontwikkeld is en er met meer zekerheid informatie beschikbaar is, dan wordt deze op deze website gedeeld. Schrijf je in om op de hoogte gehouden te worden!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in!
De woningen

De woningen

Het nieuwbouwproject de Giese Zegel bestaat uit meerdere woningtypen, zoals twee-onder-een-kapwoningen, hoekwoningen en tussenwoningen. In totaal komen er dertien woningen, hoe deze precies vorm gaan krijgen is nog niet bekend. Deze informatie wordt gecommuniceerd zodra dit met zekerheid gezegd kan worden. 

Wat wel zeker is, is dat de woningen aan de dijk gerealiseerd worden met de voorkant van de woningen richting de dijk en dat dit dertien woningen gaan worden in verschillende prijsklassen. Het worden woningen in een dorpse en jaren '30 stijl, zodat deze aansluit bij het karakter van Giesbeek. 

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project?

Schrijf je in!