bus auto fiets
Menu

Over De Giese Zegel

Het nieuwbouwproject De Giese Zegel wordt gerealiseerd op een schitterende locatie aan de dijk in Giesbeek. 

Bekijk hieronder de nieuwe woningimpressies!

Het plan en de planning

Wonen op een unieke locatie aan de dijk en genieten van de Gieseplas, met het bruisende stadscentrum van Arnhem op steenworp afstand: dát is De Giese Zegel. Het plan bestaat uit 13 koopwoningen, waaronder twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen met ruime percelen. 


Hiernaast zie je de voorlopige planning van De Giese Zegel. Zodra er meer informatie beschikbaar is, dan delen we dat op deze website. Schrijf je via onderstaande button in om op de hoogte te blijven van dit mooie project!

Dit is de planning

  • Juli: nieuwe woninginformatie online

    Juli: nieuwe woninginformatie online

  • Augustus: concrete planning online

    Augustus: concrete planning online

  • Na de zomer: start verkoop!

    Na de zomer: start verkoop!

Geef jouw woonwensen door via

deze enquête
De woningen

De woningen

Het nieuwbouwproject De Giese Zegel bestaat uit verschillende woningtypes, zoals twee-onder-een-kapwoningen, hoekwoningen en tussenwoningen. In totaal komen er 13 woningen in verschillende prijsklassen. Hoe deze precies vorm gaan krijgen, zal nog duidelijk worden. 

Wat al wel zeker is: de woningen krijgen een prachtige ligging, met de voorkant richting de dijk en op steenworp afstand van het gezellige recreatiegebied van Giesbeek. Het worden bijzondere woningen met een kenmerkende architectuur, zodat ze mooi aansluiten bij het dorpse karakter van Giesbeek.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in!

De verkaveling

De afbeelding hieronder geeft je een eerste beeld van de verkaveling. Klik op de afbeelding (of kies 'Link openen in nieuw tabblad') voor een grotere/scherpere versie. De voorzijde van de woningen is gesitueerd aan de dijk - de Havenweg - en de ontsluiting is aan de achterzijde van de woningen op de Meentsestraat, die naar het gezellige dorpshart van Giesbeek loopt.

Lees meer over

de locatie
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

De 13 woningen van De Giese Zegel gaan naar verwachting na de zomer in verkoop! Wil je op de hoogte blijven van dit project?

Schrijf je in!