bus auto fiets
Menu

Over de Giese Zegel

Het nieuwbouwproject De Giese Zegel wordt gerealiseerd op een schitterende locatie aan de dijk in Giesbeek. 

Het plan

Het plan

Wonen op een unieke locatie aan de dijk en genieten van de Gieseplas, met het bruisende stadscentrum van Arnhem op steenworp afstand: dát is De Giese Zegel bij uitstek. De beoogde ontwikkeling omvat 13 grondgebonden koopwoningen, bestaande uit twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen met ruime percelen. 

Het plan is nog in ontwikkeling. Zodra het plan verder is gevorderd en er meer informatie beschikbaar is, dan delen we dat op deze website. Schrijf je via onderstaande button in om op de hoogte te blijven van dit mooie project!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in!
De woningen

De woningen

Het nieuwbouwproject De Giese Zegel bestaat uit verschillende woningtypes, zoals twee-onder-een-kapwoningen, hoekwoningen en tussenwoningen. In totaal komen er 13 woningen in verschillende prijsklassen. Hoe deze precies vorm gaan krijgen, zal nog duidelijk worden. 

Wat al wel zeker is: de woningen krijgen een prachtige ligging, met de voorkant richting de dijk voor een weids uitzicht. Het worden bijzondere woningen in een kenmerkende jaren '30 stijl, zodat ze mooi aansluiten bij het dorpse karakter van Giesbeek.

De verkaveling

De afbeelding hieronder geeft je een eerste beeld van de verkaveling. Klik op de afbeelding (of kies 'Link openen in nieuw tabblad') voor een grotere/scherpere versie. De voorzijde van de woningen is gesitueerd aan de dijk - de Havenweg - en de ontsluiting is aan de achterzijde van de woningen op de Meentsestraat, die naar het gezellige dorpshart van Giesbeek loopt.

Lees meer over

de locatie
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project?

Schrijf je in!