bus auto fiets
Menu

Wat zit er in jouw woning?

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning is het niet altijd duidelijk wat er allemaal inbegrepen zit in de koopsom. Uiteraard worden alle woningen nu gasloos gebouwd. Zo ook bij De Giese Zegel. Alle woningen beschikken over zonnepanelen en hebben vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. De woningen worden verwarmd met een warmtepomp. Dit is een duurzame vorm van verwarmen en zorgt voor een gelijkmatige en aangename binnentemperatuur.

badkamer.jpg (1)

Sanitair

Voor je nieuwe badkamer kan je alle kanten op. In LIV kun je alvast in je toekomstige badkamer staan om een goed idee te krijgen van de ruimte. De sanitair adviseur laat je zien welk sanitair, en welke tegels, opgenomen zijn in de koopsom van je woning en vertelt je wat er nog meer mogelijk is.

In de tussen- en hoekwoningen van De Giese Zegel heeft jouw sanitair standaard een luxe afwerking, de twee-onder-een-kapwoningen hebben een topline afwerking, wat betekent dat de badkamer en toiletruimte voorzien zijn van Villeroy & Boch uitrusting. Het standaard tegelwerk is leverbaar in verschillende stijlen. Kies uit de mogelijkheden in wand- en vloertegels zelf de stijl van jouw badkamer en toiletruimte.  

Natuurlijk kun je de badkamer en toiletruimte van je woning ook compleet naar eigen smaak inrichten. In de showroom van LIV doe je volop ideeën en inspiratie op voor de badkamer van jouw dromen. Loop door de verschillende badkamerstijlen en ontdek welke stijl het beste bij jou past. Lees meer over de sanitair van jouw woning in de sanitairbrochure op de downloadspagina

Downloadpagina
keuken.jpg

De keuken

De keuken is voor veel mensen het hart van de woning. Belangrijk dus om goed na te denken over de keuzes die je maakt. Loop in LIV alvast door de verschillende keukens in de modelwoningen en stijlappartementen en ervaar wat de ruimtes met je doen. Bij de woningen van De Giese Zegel krijg je een keukencheque, de waarde hiervan is afhankelijk van het woningtype: de tussen- en hoekwoningen ontvangen een keukencheque van € 2000,- en de twee-onder-een-kapwoningen ontvangen een keukencheque van € 3000,-

Nieuwsgierig naar de woningen?

Naar het woningaanbod!